Antiziganism.

 
Antiziganism är rasism eller fördommar mot romer. Och idag, år 2014, känner jag att antiziganismen är extremt stor. Det märker man bara man går på stockholm gator eller sitter på en krog, man märker det genom hur sina vänner pratar om romer på ett sett som ibland kan vara extremt vidrigt. Jag tror att varför vänner, stockholms befolkning, ogillar romer är för att dom sitter och hetstigger på gatorna elelr går fram till en och kan ibland vara otrevlig. Jag har själv stört mig enormt mycket på dom som kommer fram till en när man sitter och dricker öl och blir väldigt otrevliga när man itne ger dom pengar eller cigaretter. Man man behöver inte börja hata romer på grund av att en liten del av dom hetstigger. Det har stått mycket om att romer tigger för att sen mötas upp någonstans och ge pengarna till någon slags boss eller högre uppsatt man inom gangtstervärlden (typ) osv, men som Soraya Post, som själv är rom, sa att för att dom kanske samlas ihop i slutet av dagen för att samåka hem till stället där dom för tillfället bor, det ligger i deras kultur att vara tillsamans och dela på det lilla man har. 
 
För jag tror inte någon människa, vart man än kommer ifrån, tigger för att det är roligt. Dom tigger för att dom måste ge mat till sina barn och till dom själva. Dom tigger för att överleva. Och hur hemskt är inte det att ogilla eller hata människorna för att dom försöker överleva dagen? Hatet som bara växer tycker jag beror på en okunnighet, om du som person skulle veta hur romer, resande folk, har haft det under flera hundra år skulle kanske dina mesiga åsikter förändras. 
 
Det känns som att romer är lika hatade som judarna var under hitlers glänsdagar, och hur hemskt är inte det?
Öppna ögonen och se. Snälla. För du vill väl inte leva i ett sverige där romer inte anses som lika värda människor som alla andra människor i sverige är? Usch.
 
 

Är så ledsen och arg att jag inte ens kan skriva. Usch.

 
Den extrema frustration och ilska jag känner gentemot det som händer här i världen får mig att börja gråta. 
Det är inte ens roligt att skoja om längre. Det är år 2014 och nazismen sprider sig och tar över vissa människors tänkande och låter dom få makten. Är så jävla trött på all rasmism och hat mot olika folkgrupper, är så jävla trött på människors vidriga snack om invandrare och tycker att okunniga ska sluta uttrycka sig och säga saker som "dom tar våra jobb" osv, för det är pinsamt. 
 
Sluta hata romer. Sluta vara så jävla dumma i hvudet. Se vad som händer runt omkring dig och försök göra något åt det, du måste rösta för att få ut svinen och man måste bry sig. 
  
 

Tiden läker inte alla sår, men framtiden är vår.

 
Imorgon åker jag till Berlin.
 
 

All kärlek.

 

Jag är inte intensiv, jag är en fakkin gee.

 
Silvana Imam – Svär på min mamma
 
 
 

Skor.

 
Köpte skor från Have 2 Have som gjorde mig SÅ himla besviken. Platån var jättlåg och dom var extremt stenhårda att gå i, så måste lämna tillbaka dom o köpa ett bar nya. Och om jag skulle kunna gå i klackar skulle jag köpt dessa: 
 
Nilson Shoes Sandaletter DEENA PLATFORM CROSS Skinn Svart   Nilson Shoes Sandaletter DEENA PLATFORM STRAP Skinn Vit

Katter är lyckan.

 
 
     
 
 

:///

 

k

På torsdag åker jag och mina kära vänner till Berlin för att ha det lite trevligt och jag har redan börjat packa. Älskar att packa. Kan nästan säga att det är nästan det roligaste som finns, för då vet man att YES nu ska jag snart åka iväg nånstans osv. Bäst.
 
Sen när jag kommer hem är det typ bara en vecka kvar tills juni och allt roligt! 
KING DUDE, KENT, LANA DEL REY. 
 
 
       
 

Bdsm på Shock.

 
Hör och häpna, affären shock säjer sexleksaker!
 
Hide Leather Mask   Long Heart Leather Paddle Leather Whip
 
 
 
 

KENTFEST

 
JAG LÄNGTAR, LÄNGTAR IHJÄL MIG.
 

Alla dessa fina skor.

Fast det jobbiga är ju att jag ej kan gå i klackskor. Eller har aldrig provat.
Så ska nog köpa mig ett par och blir så jävla fin i sommar med skitsnygga klackskor.

Some people think little girls should be seen and not heard

 

Jaqe, så jävla fet röst.

 
 

Ge mig.

 
Så jävla fina, och hon som gör dom heter samma sak som jag; Anna Linnea.
Anna Linnéa - HalsbandAnna Linnéa - Halsband
Flower Beetle
 

Jävligt arg.

Jag kan inte låta bli att bli så jävla förbannad när jag läser det här; 
http://nyheter24.se/noje/768211-rippad-brun-och-lycklig-sa-blir-du-liggvanlig-i-sommar

Vad är det kvinnan sitter och skriver? Allvarligt talat? 

"Sommartjejer gillar att vara ute när det är sol. Är man ute när det är sol blir man törstig, blir man törstig vill man ha drinkar. Om jag vill pynta för det själv? Nej. Om jag föredrar att du som kille slutar snåla och i stället langar fram degen? Ja. Gnäller du om att det blir dyrt är det bara att börja spara redan nu. 

Kom ihåg: Inte cider, inte öl – drinkar."

Alla tjejer vill bli bjudna på sin alkohol, vi gillar ej killar som inte bjuder även fast han har det knepigt med pengar och vi dricker bara drinkar! 

Sen förklarar hon hur mannen ska se ut, han ska ha en fräsh korpp och använda calvin kelin kalsonger och ha slitna jeans. Men absolut ingen skägg. Och som tjej ska du vara glad och sprallig för det giller alla män, så stå och skratta och få mannen att tro att du är en "härlig, glad och lättsam tjej". Du ska också vara smal och dricka rosevin, ha en fin hållning och skratta. 

Så flickor! Nästa gång nu går ut, stå och skratta samt le EXTRA mycket, men inte så mycket så det ser för mycket ut, håll tillbaka lite lixom. Börja drick drinkar, för öl kan ses som manhaftigt :/ Du måste ju få den där VS-kroppen enbart för att mannen ska tycka du är attraktiv så börja träna redan nu! Och visa hud, för mannen bli då kåt och ser att du är en rolig, sprallig och lättsam tjej. 

Jag vet allvarligt talat inte om hon är serisös eller bara försöker vara rolig eller kanske lite småskön. Men kan säga att du Gabriella Bark är ingen av det där, jag tycker du är en sån kvinna som inte förstår att din kropp är din och inte är till för att behaga någon annan eller har den för att få gratisdrinkar. Usch. Det är när jag läser sånt här jag känner för att bara skrika ut min ilska och hat mot människor som jag tycker tänker helt fel och som jag faktiskt tycker synd om. 

Det är också då jag känner att feminismen behövs överallt.

 

 


BBdll

 
 
 
babycuts:

<3 cute <3
misamys:

My caption is removed again. ;n;
 
 
 
 
 
 

Pretty wild lingerie.

 
 
 
 
          
 
 
 

Det är så jävla perfekt.

Videon, låten, och karlns röst. Det är så fint och snart ska jag få se han! Är så lycklig.
 

mbmbm

 
Jag kommer nog inte ha något hår kvar när jag är runt 25 år, för jag DRAR AV DET HELA TIDEN
Kan inte sluta.
 
 

samhällsförstörande bitterfitta

requested by link-itsdangeroustogoalone 
 
 
 

Fröken normal.

 
Tvätta håret, borsta skorna, sköta om och reda ut
Vara duktig, stark, pålitlig, fräsch och smal. 
 

juck

 
 
 

Sannhet

 

Water Me

 

next time they call you a slut

 brooke candy tells you not to give a fuck
  
 
 
 
 

WORK

 
Vad ska man göra för att få ett heltidsjobb här i stockholm? Antigen är det jag som suger med att leta efter jobb eller så är det arbetsgivarna som suger genom att h krav som: Körkort. 3 års erfarenhet. Kassavana. Utbildad. Vara man. Osv. 

Och jag har inte något av det där, så vad fasen ska jag göra? Man får ingen erfarenhet genom att söka 56 jobb om dagen och inte få något som har med kassa eller något annat att göra, och kommer inte utbilda mig till förskoläreare för att få börja jobba på ett dagis eller fritids. Jag vill jobba i en erotikaffär, klädesaffär eller något med musik. Det är 3 saker jag VERKLIGEN vill och ska försöka kämpa för. Annars får jag starta eget :)
 

BABY

 
 
 

symp

 
 
 

Disco

 
På tre sekunder kan all energi slås ut ur mig och hamna utanför kroppen för att sen slås tillbaka lika snabbt som den kom ur mig. Jag blir trött på allt, tappar tron på allt som handlar om att jag någongång ska få ett riktigt jobb som sen kan ta mig till en egen lägenhet, och jag tappar tron på mig själv och hatar mitt utseende och allt annat. Då ligger jag i sängen och dör, känns det som, låter ångesten döda mig istället för att försöka få bort den eller tanka annorlunda. Men det går inte alltid, för jag känner mig alldeles för svag för det. Och just idag känner mig mig svag på rung av att ajg drömde om pappa och att "han var tillbaka" och att jag skulle visa han massa saker, men sen när jag vaknade upp insåg jag att det inte var sant och att verkligeheten bara suger så jävla mycket ibland. 
 
Men försöker tänka glatt, gick till stan med fick skavsår :) Kom hem och skulle rensa saker för att tänka på annat men lät istället all ångest ta över så bestämde mig för att sova istället :) Haha :) IRONIN. Nej men nu ska jag faktiskt försöka rensa all skit. Vara glad och itne spy på världen. 
 
 
 

.

 Hörde den här på tumblr och typ :OO jävlar, jävligt bra. Fastna dirr pga refrägen.
 

fint

 
 
 
 
 
 

Kvinnor, män och sex.

 
En sak som stör mig är att det finns kvar människor som kallar tjejer som ligger med många, mycket eller gillar sex för horor, madrasser eller slampor. Har inte hört någon som sagt så på ett tag men när jag väl hör det blir jag typ HERREGUD HÅLL DIN FULA KÄFT NU. Tjejer är också kåta och tjejer gillar faktiskt också sex, är det verkligen så himla konstigt?
Det finns vissa killar som kan få för sig att "skryta" om sitt senaste ligg och typ: Jävlar asså, satte på henne så jävla hårt. Osv, men om en tjej skulle säga så, hur skulle man reagera då?För jag har faktiskt aldrig hört en tjej säga att "fan asså är så jävla kåt, måste få knulla ikväll" eller "jag satte på han så jävla hårt igår", är det för att det är tabu med att tjejer kan vara kåta och vill ligga eller är det rädslan för att bli kallad hora en tjej inte är lika öppen med sitt sexliv som andra killar kan vara?  Eller så kanske man tycker det är privat och det är fullt acceptabelt. 
 
Sånt här kan komma upp om man söker på te.x "tjejer som ligger runt" som finns i historiken på googlefältet. 
Och känner bara att shit, människor, jag spyr. Bara för att man ligger med olika människor så behöver det inte vara ett bekräftelsebehov, hon kanske faktiskt bara vill och känner sig kåt. Så sluta med allt äckligt trams nu. 
 
Ligg runt hur mycket ni vill!
 
 
 
 

Varför är du feminist?

 
Det har blivit en satans hets med att jag är feminist, eller det blev mer att "VA är DU feminist? :o". 
Och för mig är det bara en ren självklarhet att vara feminist som kvinna, för vilken kvinna/tjej vill bli nedtryckt, förtryckt, eller vara lite lägre ställt än mannen? Kan gissa på att ingen vill det. Jag kan ingenting om statestik och om hur mycket kvinnan tjänar i lön mindra än mannen, osv. Men det jag vet är att som tjej kan man varje dag stöta på ett litet kvinnohat eller få någon komentar om hur vi ska vara och inte göra, eller hur vi främställs inom media. 

Vi får inte se ut hur vi vill för då kan vi vara för tjocka eller för smala, vi får inte ha på oss vad vi vill för då kan vi bli våldtagna eller få någon smutsig komentar om man går förbi någon utan hjärna, vi får inte supa oss fulla för då kan vi bli våldtagna, vi lär oss från barnsben att killar är stökiga och tjejer är bra i skolan och gör bara bra ifrån sig om den som inte passar in där ses som "en stökig flicka" eller kan kallas för en "pojkflicka" då barnet kanske hellre leker med killarna i skogen än att leka med dockor, många väljer att inte anmäla en våldtäkt för man vet att det kanske inte leder någon stans och att straffen för våldtäkt är pinsamt. 
 
Vardagssexism finns överallt, det är något man kanske inte tänker på man om man kollar riktigt noga så ser man det överallt. Och all vikt och träningshets finns också överallt, och jag blir bara mer och mer äcklad hur man kan sitta och acceptera hur signalerna går ut till alla barn då man ser vart man än går att: Gå ner 14 kg på 4 veckor! Spring dig i form på 5 dagar! Ät ett salladsblad och drick kaffe så slipper du äta på hela dagen! Smalaste kändisarna!. Lixom usch, nej, jag vill inte att mina framtida barn ska växa upp i ett samhälle där man hetsar kvinnor till att formas in till ledet av vikthets, sexism, kvinnohat, våldtäker och annat skit som bara gör mig så jävla deprimerad. 

 
Några exempel; 

Från Aftonbladeet idag, kanske inte det bästa exemplet men i alla fall;
Viktklubb, gå ner i vikt. Madonna, och hennes hy. Rihanna, och att hon gillar att vara naken. Tjejer får inte lägga upp bilder på sig själva med lite kläder för att det kan vara för stötande osv. 
 
 
American Apparel; 
Behöver jag ens säga något? Jag skäms.
  
 
 
 
Skvallertidningar; 
  
 
 
 
Det ör sånt här jag blir trött på. Och allas hat mot kvinnor, både tjejer och killars hat. Inte bara män.
Jag är feminist och nej, jag hatar inte män, jag har inte hår under armarna eller sparar ut hår på benen. 
Tro det eller ej, men feminismen handlar inte om kroppsbehåring. 
 

Så skoj.

 
 
 
 
 

RSS 2.0