Systrar.

 
Blir så äcklad över att vi lever i en sån hemsk värld som den hära där en kvinna aldrig är tillräkligt bra.
Vill låsa in alla inom media som förtryckt eller haft kvinnan som ett redksap i ett rum och låta dom ruttna tillsamans. Samma sak vill jag göra med alla kvällertidningsmänniskor som i varje nummer skriver om att "hon är för fet" eller att "hon är för smal", det står aldrig om hur starka kvinnor är eller om något annat som inte har med vikt och utseende att göra. Jag tycker synd om mina/mitt framtida barn som kommer få växa upp i en sån här sjuk värld, men jag ska göra allt för att inte låta hen påvärkas av alla skabbiga människor och hen ska få ha på sig och vara hur hen vill. 
 
Och jag tycker att den här filmen bör visas i varje skola, och att båda tjejer och killar ska se den. 
Den handlar om kvinnor inom politik, media och om hur kvinnor framställs i media;

  
http://www.netflix.com/WiPlayer?movieid=70167128&trkid=50263688&t=Miss%2BRepresentation&tctx=0%2C31%2C53ace2a8-aa17-4585-b8e5-89cf7d1ea8fe-3453381

twitterblogg

 
Visste faktiskt inte att riktiga fjortisar samt scenekids fortfarande fanns kvar, men tydligen så gör dom det. 
Känner typ såhär när jag ser dom :

image image

muskel

 
 

SHOES

 
 
Orkar inte med alla fina skor som finns.
Har inte råd med alla så måste köpa ett par, och det har jag helelr nästan inte råd med men yolo. Får köpa ett ar varje månad. 
 
have2have brands Tygskor, Octavia  have2have brands Tygskor, Octavia  have2have brands Tygskor, Octavia
 
have2have brands Sandaler med flatformsula, Stella  have2have brands Sandaler, Lii  have2have brands Sandaler med flatforms sulor, Paula

Vi kommer alltid ha Paris.

 
Bokat Paris nu med min käresta Andreas, den 31 juli far vi iväg och blir borta i 4 dagar. Kommer bli nice.
 
 

Betyg / Folkparitet.

 
Jag är inte lika politisk insatt längre, och kan inte så jättemycket om politik om jag ska vara helt ärlig. Men en sak som jag verkligen bryr mig om är skolan eftersom min skoltid var ett helvete under en period men lärare som inte visste hur dom skulle hjälpa mig, hur lärare ignorerat mina problem och ljugit för mina föräldrar och hur jag gått på lektioner utan lärare som undervisat osv. Och det som upprör mig nu är att om Folkpartiet får bestämma så kommer dom införa betyg i årskurs 4. 

Att inskaffa betyg till årskurs fyra är för mig helt iditoiskt och blir jävligt arg. Att ett barn i en sån tidig ålder redan då ska börja hetsa om betyg tycker jag känns så fel. För vissa människor är så, vissa hetsar om betyg och vill ha det bästa medans andra helt ger upp för att det är för jobbigt. Med betyg kommer det en stor press och man kan som barn må väldigt dåligt av betygpressen. Redan som liten får man lära sig att "Du måste få bra betyg" eller att "Betygen gör så att du får ett bra jobb", allt handlar om betygen. Men man är väl i skolan för att lära sig saker? Man är väl i skolan för att lära sig hur man först läser och räknar till att sen lära sig att skriva och göra annat shit? Man är väl inte i skolan för att STRÄVA EFTER DET BÄSTA BETYGET, skolan är ingen tävling. Och om man har problem i skolan blev betyg ännu jobbigare, det blir som en stor fet ångestbubbla och till slut kanske man bara skiter i det.  
 
Jan Björklund har sagt att "Eleverna tar skolan på större allvar om det finns betyg" och när jag läser det känner jag att jag känner ett stort hat mot den människan. Alla barn vet att skolan är viktig, man lär sig att skolan är viktig och man lär sig att om man inte går i skolan kommer allt gå åt helvete. Jag blir så otorligt jävla förbannad. Betyg ska man ha i årskurs 9 och INTE tidigare, det är så hemskt att alliansen vill ha betyg till årkurs 4. Om man vill veta hur det går för sitt barn i skolan ska man istället ha samtal, utvecklingsamtal och omdömmen istället för betyg, för på så vis får man en djupare insikt på hur det går för sitt barn än vad man får med betyg, som är en siffra på ett papper. 

 

blk

 
vomitus-creeper:

Demon Baby Choker. Now up on www.tealecoco.com
 
 
 
 
 
 
130186:

Donna Karan Fall 2014
 
 
 

Den ultimala Bratz-skon.

 


Y

 

KENTFEST

 
Det här komemr bli en som himla fin sommar med Berlin, Kentfest, Lana Del Rey på Bråvalla och Paris.
Längtar ihjäl mig!
 

Bevara sverige svenskt.

Jag skäms över folks ointligens, jag skäm också för killar som älskar kvinnor men är emot feminsim! 
Och för tanter och gubbar som tror att dom vet det rätta men som inte kan skriva som en normal människa.
http://ettsjuktland.tumblr.com/
 
 
Jävla pensiner som bara skämmer ut oss, är det riktigt det?????

RG

 
Från att vara badass och inte bry sig till att ha blommor på huvudet och bära glasögon utan glas. Känns det inte helt underbart att vara en av alla extremt tatuerade modeller som finns överallt nu förtiden Rick, aka Zombie Boy? :)
 
 

FATTA

 
Alltså jävlar så bra. Nästan så att jag bärjar gråta när dom knyter sina nävar, så jävla bra. Älskar att Femtastic finns och älskar den här låten för att den är så otroligt fin och att dom intecencurerar några ord utan säger, knulla fitta och säger sanningen. Inte "förfinar" något eller sjunger om det på ett litet diskret sett. U go girls ♥
 

gulligt

 
 
   
 
 

XO

 Lyssnar på Beyoncés 'drunk in love' och 'xo' och känner typ såhär: 
FAN VA BRA!
 
image
 
 

Vill dela med mig av detta jobbiga;

 
Måste ha på mig mössa elelr ha uppsatt hår för att annars drar jag av hårstrån från skallen, eller letar desperat efter kluvna hårtoppar för att få känna mig som en queen när jag hittar och drar av dom.
 
         

mansluder


Taggad tills på torsdag dåra.

 
Uncle Acid & The Deadbeats – 13 Candles
 

fint

 
 
 
 
 

A couple making out at the Drive-In movie theater. Ohio, 1950s
 
 
 
 

Återträffen.

 
Kollade precis klart på Återträffen som jag velat sett i 67 år nu, och det jag känner med filmen är att: Fan va bra att den gjorts. För sånt behövs. Det är inte många som fröstår att det som hände under skoltiden kan ha förstört väldigt mycket i ens liv, så för dom som mobbat eller blivit mobbade är det här en film som måste ses. 
 
 
 
 

Denna vackra poesi.

 
Du är en perfekt start på en usel dag
Allt du glömt, och allt du förträngt,
Nu kommer hela alltet åter tillbaka,
Likt tusen och åter tusen knivhugg,
En isvind av AIDS-infekterade rakblad
Jag kallar dig för "hora" av en anledning
 
 

ASSÅ kärleken.

 
GIRL FUCKING POWER!
 

ÅHÅH

Inte hört på flera, flera år ♥
Smokers Die Younger – I Spy Dry Fear
 
 

Molly

 
 

Alltså YES

 
Det här kan nog vara det bästa EVER! 
 

Ack så fint!

 
 
 Fast första gången jag hörde Sabina Ddumba var i den här låter, och tänkte att JÄVLAR vilken awesome tjej.

de e techno på slakt

 
Gillar ej slakthuset, det är fullt av hipsters och jag tappar alltid bort mina vänner när jag väl kommer in i byggnaden. Så nej, slakthuset är längre inte ett alternativ för mig men nu när Mercel Fengler skall spela där ikväll så kommer jag nog dra dit i alla fall. Lyssnar inte på han så mycket men komemr säkert bli fett, så varför inte lixom.
  

lol

 
 
thenimbus:

do you ever feellike a plastic bag
 
lolsofunny:

(lol here!)
 lolsofunny:

(lol here!)
 
 
 

hahaha asså

 
            
 
            

burt

 
 
 

Stora solglasögon och snea läppar.

 
 

sdr

 
 
 
 

Abandoned World förband till Chelsea Grin och några andra skojsiga band.

 
 
 
 
 
 
 

La Belle Epoque

 
Låten är jättebra, hur bra som helst. Men texten är extremt tråkig och är väldigt beskiven på den, så hoppas att dom andra låtarna kommer att leverera mer textmässigt. Annars var den awesome, eller egentligen vardet inget speciellt om jag ska vara helt ärlig, det som "räddade" låten lite var refrängen då jag kan tänka mig att den säkert skulle bli asmysig live! 
 

Vandrade upp på en kulle idag och tappade andan.

 
 
 
 

SHEIT

Blev helt kär i denna, så himla fin! Skulle lätt själv kunna skaffa mig en, men då får jag förberda mig på frågor som; VARFÖR HAR DU DEN. GILLAR DU BONDAGE. TYCKER DU TJEJER SKA BLI BEHANDLADE SÅDÄR. Osv, och då skulle jag svarat; Tycker den är otorligt fin och finner sex samt kärlek otroligt vackert samt faschinerande så därför har jag valt att tatuera in en bunden tjej på kroppen. Typ 
 

IA

 

Vikthets.

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/jamstalldhet/article18495704.ab
 
Åh Mia, du har gjort det igen! Hon har ännu en gågn övertygat mig om att hon är en awesome kvinna som jag sser upp till ännu mer. Jag har alltid gillar att hon är öppen med hennes liv och sånt som hänt, och jag gillar verkligen att hon pratar om kroppen på ett sunt och normalt sett. Hon har berättat att hon som ung hade ätstörningar och att sträva efter den extremt smala kroppen är ingen kul väg att gå. Jag blir glad av sånna som hon, som säger att SLUTA NU, det räcker med bantingshets, träningshets och allt annat skit som vi ser varje jävla dag. Man kan bli så troligt påvärkat av sånt och det kan skada en så hårt. Just när det gäller tjejer så "får" vi nästan inte äta vad vi vill, om vi äter en hel pizza så kan det slängas ut komentarer som "wow vad har hänt nu då, är du gravid hehe" osv och det blir jag så äckligt trött på. Ät vad fan du vill, men om du inte vil bli överviktig så rör på dig. Svårare än så är det inte. 
 
Så med detta ville jag säga att människor som Mia Skäringer behövs, men det skulle vara kul att se en man som kom fram och sa ungefär samma sak. Det kanske finns men jag har i alla fall aldrig sett någon.
 



Men åh Lykke Li.

 
Fan så fint!
 

Hans Scheike

 
Lyssnar på P3 Dokumentär om 'sexsekten i Bergslagen' eller vad det nu hette och tänkte att HERREGUD vilka vidriga människor. För er som inte vet vem denne Hans är, så är han en gammal man med långt skägg och långt hår som lever med två kvinnor i Bergslagen i någon ville där det ska finnas hästar samt åsnor. Han är teraput och utför någon som han kallar för "risterapi", vad han menar med det då är att han ger sminsk. Och under en sommar kom det 3 barn dit för att vara på något häst/åsneläger med det som hände var att, enligt barnen som var där, att dom inte fick ha trosor på sig, dom skulle lägga sig på sängen och bli smiskade, dom skulle sära på skinkorna när dom satte sig på stolar och dom skulle göra andra aburda grejer när dom var där. Men enligt Hans och dom två kvinnorna så var det inte vad som hände och dom vet verkligen inte vad barnen talar om. 

Hans har gillat att smiska kvinnor i 80 år och kvinnorna som lever med Hans gillar att bli smiskade men känner ingenting sexuellt till det utan känner att bli smiskad är en brefrielse osv. 
 
Och det jag känner med allt att dom "inte vet vad barnen talar om" är ren jävla bullshit. Jag tror att Hans och hans kvinnor har en extrem sexorgie varje natt där det utförs grovt bdsm sex. Polisen hittade dagböcker med berätelser som Hans hade skrivit där han utför aga(smisk) på barn och hur dom reagerar på smisken osv. 
Jag tror att Hans är en äcklig pedofil som gillar och känner sig powefull när han smiskar sina kvinnor och blir extremt upphetsad av det. Och om man skriver dagböcker/historier/fantatinoveller om att man smiskar och utför annat på barn så är man rent sjuk i huvudet och ska inte vara nära barn. 

Det finns en video på youtube där Hans smiskar sin ena tjej och hon ligger där och njuter samtidigt som den andra tjejen sitter och smeker hennes ömma stjärt. ALLTSÅ. VAD. ÄR PROBELMET? Och HUR kan dom bara rent förneka att dom sexuellt förgripit sig på små barn? Det är så sjukt pinsamt. 
 
 

ALLTSÅ ÅH.

 
Hittat märket med helt underbrt fina klänningar, Jones And Jones!
Det är så mycket tyll, sött och fina färger, vill ha allting osv.
  
 
 
 
 
 
 
 
  
 

Imam

Min girlcrush nr1 atm, Silvana Imam, gillade min bild på instagram och kan säga att jag blev väldigt glad.
  

Skulle vara nice att äga dessa två klänningar.

 
  
 
 
 
 
 

Känn sorg Göteborg.

 
När jag hör den här låten tänker jag på när jag år 09 drömde mig bort i mina drömmar om att bo i Göteborg. Ville sitta o röka vid ett fönsterräcke samt se ut över den vackra staden, vara otroligt jättekär och sitta i parker och mysa. Tyckte allt sög här hemma i Stockholm och att bo i Göteborg skulle rädda mig från allt, men så blev det inte. Men i alla fall, den här låten får mig att må så jävla bra och den få mig att tänka tillbaka på alla mysiga tider i Göteborg med Linda på den där svartklubben som jag inte minns vad den heter. Och även fast jag tyckte allt sög så jävla hårt då så är det otroligt fint att tänka tillbaka på allt nu. 
 
Kite – My Girl And I

Your hand in mine.

 
 

2

 
 
 
 
 

Blodsmak.

 
Jag stör mig på nästan alla människor, hela tiden. Om det inte är dom galna tjejorna med crazy kläder som tror dom är annorlunda och lite speciella som inte förstår att dom är stockholms största hipsters så är det barnen från den lilla förorten på bålsta linjen osv. Men känner inte alltid ett extremt jävla hat utan känner också lycka och kärlek till dom personerna, för då tänker jag att jag är så mycket bättre än er! Nej skämt åsido, dom människorna jag gillar lite mer är dom som kan le, inte gå in i en på stan, dom som inte försöker vara någon dom inte är, dom som inte förstår vad som är rätt och fel, dom som förstår hur man beter sig som en människa, osv. 
 

mumin

Något som äcklar/skrämmer mig otroligt mycket är mumintrollen.
Vad är det roliga/söta med dom? Usch, dom är bara läskiga och männsikorna som gillar mumin är lika läskiga dom. 

YEYSYEYSYES

 Är SÅ JÄVLA taggad! Kommer bli så satans fett och jag kommer säkert ännu en gång vilja bli en gabber girl med träningskläder osv. 
 

RSS 2.0