Hans Scheike

 
Lyssnar på P3 Dokumentär om 'sexsekten i Bergslagen' eller vad det nu hette och tänkte att HERREGUD vilka vidriga människor. För er som inte vet vem denne Hans är, så är han en gammal man med långt skägg och långt hår som lever med två kvinnor i Bergslagen i någon ville där det ska finnas hästar samt åsnor. Han är teraput och utför någon som han kallar för "risterapi", vad han menar med det då är att han ger sminsk. Och under en sommar kom det 3 barn dit för att vara på något häst/åsneläger med det som hände var att, enligt barnen som var där, att dom inte fick ha trosor på sig, dom skulle lägga sig på sängen och bli smiskade, dom skulle sära på skinkorna när dom satte sig på stolar och dom skulle göra andra aburda grejer när dom var där. Men enligt Hans och dom två kvinnorna så var det inte vad som hände och dom vet verkligen inte vad barnen talar om. 

Hans har gillat att smiska kvinnor i 80 år och kvinnorna som lever med Hans gillar att bli smiskade men känner ingenting sexuellt till det utan känner att bli smiskad är en brefrielse osv. 
 
Och det jag känner med allt att dom "inte vet vad barnen talar om" är ren jävla bullshit. Jag tror att Hans och hans kvinnor har en extrem sexorgie varje natt där det utförs grovt bdsm sex. Polisen hittade dagböcker med berätelser som Hans hade skrivit där han utför aga(smisk) på barn och hur dom reagerar på smisken osv. 
Jag tror att Hans är en äcklig pedofil som gillar och känner sig powefull när han smiskar sina kvinnor och blir extremt upphetsad av det. Och om man skriver dagböcker/historier/fantatinoveller om att man smiskar och utför annat på barn så är man rent sjuk i huvudet och ska inte vara nära barn. 

Det finns en video på youtube där Hans smiskar sin ena tjej och hon ligger där och njuter samtidigt som den andra tjejen sitter och smeker hennes ömma stjärt. ALLTSÅ. VAD. ÄR PROBELMET? Och HUR kan dom bara rent förneka att dom sexuellt förgripit sig på små barn? Det är så sjukt pinsamt. 
 
 

Kommentarer
Postat av: best anti aging serum

see here for the greatest vitamin c serum anywhere


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0