[trap], Fusion



Information

  • Min framtida man ska se ut som han som sjunger i Evil Conduct när han bir ca 40-50 år.
     Skinhead, tatueringar lite här o var, va cool kille nr1. Eller ja okej, det kommer aldrig hända. Men iaf!






Den 12 februari drar jag och linda till göteborg.

Den 12 februari drar jag och linda till göteborg.


Hooligans.


typ hej


vi har kommit dit

Vi ångrar vad vi ångrar och vi glömmer vad vi kan
Ja det var drömmar, löften vi aldrig kunde hålla
Om vi kunde sluta fred, om vi kunde komma fram
Till vad vi faktiskt kunde få, var vi tvungna att förlora


8

VARFÖR SKA DET BARA FINNAS 10 HÅLS DR.MARTENS FÖR. JAG VILL ITE HA 10 HÅLS.
tradera i mitt hjärta. 


hatar det

Igår köpte jag jättefina röda hängslen, det första som händer när jag kommer hem är att de går sönder. Som vanligt. Hatar hängslen, iaf de jag köper, för de går alltid sönder. Var jätteglad när kag hade köpt de, men neh.


peace and love 2010

Idag såg jag att europe kommer till peace and love. Europe är ett band som jag mår väldigt illa av, musiken suger alltså. Men, jag och emmy ska stå där och rocka satan till musiken för att hedra den så underbara filmen Hot Rod. Eller så kommer vi sitta vid campet och röja satan, fast neh, det får inte bli så. Om emmy vägrar följa med släpar jag med henne, sätter kvinnan i en kundvagn och röjer. Typ.

hej jag vill ha sommar.


Schusterjungs - Unser Leben


Schusterjungs

Haha så söta när de ska sjunga she is my skinhead girl: se is main skinheadgirl.


underbart

             

februari ska bli min vita månad

och vad jag menar med det är, inte dricka 89 liter cola per dag, bli nyttig, och börja träna!
heh. tro det eller ej. men jag och linda ska bärja träna. mikaela anna linnea vestman har inte tränat på 90 år och det syns och märks. om jag springer 1 meter kan jag inte andas, o jag springer 3 är jag död.

Så i februari, ska jag sluta dricka cola. Och börja träna.
Det där med colan får man hoppas på att jag håller! HEHEE...


han.

halva mitt hjärta är ett pophjärta. och nästen hela, eller hela, den halven är håkan hellström.
jag skulle kunna skriva tusen sidor om musiken, om känslan på konserterna och allt annat underbart. men jag tror ingen skulle orka läsa det. jag tror heller ingen orkar läsa det här. jag skulle också skriva om hur otroligt mesig jag kan bli när det kommer till håkan. hur jag kan typ ligga och dö på golvet och gråta, fast jag egentligen sitter på en stol, och om hur jag vill skrika, skratta, gråta, döda någon och hur jag skulle kunna springa miljoner mil på grund av lycka. och så skulle jag skriva att jag dog, svimmade, avled, när håkan kysste min hand, och om hur jag kan börja gråta när jag tänker på det. och ja, som sagt, jag kan bli, eller bli, otroligt mesig när det kommer till håkan hellström. nångång kommer jag skriva om allt. en 17 årig tjej som har en litet pophjärta.

  

  


king of kings

ska idag klippa sidecut på andra sidan skallen, eller vad man säger.
kommr ångra mig men känner mig så sjukt jävla tråkig så måste göra något.
nu vet du.

btw, tycker det är skitlame när artiser bara gör EN bra låt. det stör mig.


fortfarande min lover.


coolaste. skönaste. kjell.

köper inga krokodilskor för 25 000


.

mår helvete


.

jag vill ha emmaboda. stå o röja till crookers och mrtn sthlm beat och andra bra jävla band.
och det som är sjukt jävla roligt, är att sanna ska med. DET SKA BLI SÅ JÄVLA KUL.
JAG LÄNGTAR SÅ ATT JAG DÖR.


M.M


msn.

Tycker detta är jättekul. Loggade in på min gamla msn och såg att jag var kompis med massa randoms. HAH så kul. & vissa jag snackat med somfan som jag inte ens känner, o har gemensamma kompisar på facebook.
Ok. Jag tycker det är kul iaf.


vill ha lördag

skall på 18 års fest.
träffa folk.
skratta.
träffa david jag inte träffat på 67 år.

det ska bli kul.


HAHA asså.

Rulla ner alla fönster, vrid upp radions volym till max och ratta in P1. Headbanga i takt till det tråkiga pratet.

Skratta mycket. Överdrivet mycket.

Vinka mycket. Om någon vinkar tillbaka, bli förbannad och peka finger åt dem.

Syna personen i bilen intill när du står och väntar vid rödljuset. Hoppa sedan till förskräckt, titta med stora ögon på honom eller henne och lås din bils alla dörrar.


<3

jag släpper din hand
för ett helt vanligt återfall
för att få nåt förstört

det var fel som jag sa, det är sant som du hört

kära vänner i ljus och i mörker
i växlande väster och öst
är ni alltid mitt hopp och min helande tröst
min helande tröst


08.

om nått som skruvat som tv får har färger, varför kan inte männsikan få ha det.


jag går sönder ibland. joakim thåström.

Bara långsamt, långsamt lämnar vi
Och allting som är fel
Ìngen ser nåt, ingen vet, bara stänga av allting som är
som är nere hos er.


  

  


tummen upp.


.

Brian Warner. Jag gillar Manson mer tror jag.


2008-12-03 skrev jag detta.

Om du orkar läsa det här får du en present.

Tycker det är ganska hemskt med hur vissa barn och ungdomar behandlas i skolan. Om ett barn ska redovisa för sin klass och har kämpat med sin redovisning, och läraren vet att personen har svårigheter med olika saker,  ska läraren inte säga framför hela klassen att personen måste göra om sin redovisning för att det var för lite text. När man har stått där uppe och gjort sitt bästa och sen höra "Nej du måste redovisa om det här" känner man sig kränkt och utpekad. En sån 'liten' sak kan göra en väldigt osäker på sig själv.

Det är också ganska hemskt när att barn tex har läs och skrivsvårigheter inte kan få riktig hjälp av sin lärare för att hon/han inte förstår hur (vi kallar läraren en hon nu) hon ska hjälpa barnet, (som vi nu kallar oskar) så oskar får sitta som alla andra i klassrummet. Men inte jobba alls. Han sitter antingen och bara kollar i matteboken och undrar vad det är för fel på honom som inte förstår någonting medans han kompisar räknar på somfan.
Och nu till dyslexi. I en lärarutbildning är det bara 5p av 250 som går till att lära sig om svårigheter(typ dyslexi och dyskalkyli) och seriöst hur sjukt är inte det? Det är ju jävligt många barn som har dyslexi men får nästan aldrig någon bra hjälp. Tycker att mist 100p ska gå till att lära sig om svårigheter som kommer komma under deras lärargång. En lärare ska kunna se om barnet har några svårigheter, dom ska märka det. Jag tror inget barn vill sitta i skolan och känna sig som en stor blåst jävla idiot. Man försöker verkligen jobba i matteboken, man försöker vekligen verkligen räkna ut det dära jävla talet som aldrig går att lösa, och det gör det inte bättre med att alla i oskar klass är färdiga och drar ut från klassrummet och oskar sitter där själv. 'Idiot' tänker han om sig själv, han låtsas vara klar och går ut från klassrummet han med. Utan att ha gjort ett piss.

"Vi vill avskaffa betygen eftersom betyg skapar konkurrens och ett ensidigt individtänkande. Betyg mäter inte kunskap, utan sätts mer eller mindre godtyckligt av läraren och idag pluggar många bara för betygen. Många avhåller sig därför från att kritisera och ifrågasätta läraren och undervisningen." Ung vänster om betyg.

Det är så sant. Betyg mäter inte kunskap, eller på sätt och vis gör det de. Men ändå inte. Om oskar nu går i en friskola som inte är så jääätte bra, så dom ger oskar MVG när han egentligen ska ha G eller G+ för att visa att skolan är bra och få andra elever dit för att det är en så jävla dålig skola så dom måste ljuga om betygen. Nu kanske du tror att jag snackar gojja, men jag har själv gått i en sån skola. Betyg gör stressad pressad och stress kan leda till ångest och panik.
Men om man inte har betyg hur ska man då komma in på gymnasium? Men jag tycker att man ska avskaffa betygen.

Jag gick i en skola i 3 år som var helt vrickad. Man kan nästan säga att den skolan utvecklade mina svårigheter jag har idag, jag har specifika läs- och skrivsvårigheter och dyskalkyli. Dyskalkyli är som dyslexi fast i matte. Haha, låter sjukt men ja. Aja. Jag märkte ingenting och att dom var helt dumma i huvudet för att jag trivdest faktiskt väldigt bra där och tiden på den skolan var faktiskt jävligt bra. Men nu när mamma har berättat om vad dom höll påmed osv blir jag helt: Va?
Chockad. Dom ljög för min mamma om mina betyg på nationella provet. Dom ljög? Helt jävla seriöst. Vilken normal skola ljuger om betyg för en elevs mamma och pappa? Jag blir så arg. Det går inte att förklara hur arg jag är. Jag känner mig ehlt uppriven när jag tänker på det.  Alla lärarna ljög, till och med rektorn. Vad är det för jävla flumskola?
När jag och en kompis skule sluta på den skolan, och börja på en annan till 7:an, sa läraren spydigt "ska ni byta skola? hm. okej." Jag förstod ingenting. Vad var det för fel med det? Men dom vill antagligen inte tappa fler elever så att dom kan säga till andra vilket skitskola skolan var. Skolan har gjort massa skit. Vill anmäla skiten ur skolan. Fyfan säger jag bara.

I 7.an började jag på distra, och jag vill tacka ingela för att hon verkligen försökte hjälpa mig med matten och annat.

Så vill jag bara säga(..skriva) att john lennon och noel gallagher har dyslexi. Kungen med fan. Och man ska verkligen inte skämmas om man har svårigheter i någonting!

kärleken.

håkan underbara hellström.
lycka och livsglädje. för min del.
sitter & bölat halft till aprilhimelen, nu blir jag sådär töntig igen, typ hjärtat krampar och jag dör & gråter.
jag vill ha sommar & se håkan live, skrika halsen av mig, gråta och vara sådär glad som bara han kan få mig. he.
jag är en av 5660606 människor som älskar håkan. jag vill vara det enda. okej?

han är mannen.


tja.

är så jävla trött. gör samma saker varje dag. går till skolam, går hem, sätter mig framför datorn, dör, får ångest, sover. vafan lixom. så jävla lame. mår illa av att bara gå in i mitt rum. trött på allt och ska nu gå och gräva ner mig.


väldigt fula söta saker.


det finns saker jag vill ha.

 







min kärlek till dessa hattar(eller vad man skall säga) är stor.
men jag passar inte i skiten. men kommer nåndag köpa en i alla fall.


Warner.


.

det finns inga ord för hur mycket jag älskar den här låten. seriöst, haha, så jävla underbar.


fm

Drink, It's All you can


en dröm

Innan jag somnade igår natt, eller du vet, när man blundar och halvsover, då drömde jag eller vad man ska säga en asläskig sak. Och det kändes så sjukt jävla verkligt.
Jag hade läst några kapitel i marliyn mansons bok innan jag soma, och de första 676796 sidorna handlar om satan och gud, och jag är sjukt rädd för sånt så vet egentligen inte varför jag käse det, men iaf.

Min dröm var då att, jag låg och sov, jag vaknade av liam och pappas röster utanför min dörr och en låt man hör på radion 24/7, jag skulle gå ut o kolla vad dom gjorde, jag var skiträdd i drömmen med för jag trodde jag var besatt eller något, men när jag skulle resa mig fick jag inte upp armarna, jag låg lixom på mage men var som fastklistrad(hade panik i drömmen), sen när jag kunde resa på mig släpade jag mig till dörren, jag kunde inte gå, och när jag öppnar dörren kollar pappa och liam på mig och jag ramlar ner på golvet och åker ner under jorden, alltså, jag låg på golvet med kände hur halva kroppen åkte ner under marken.
Och i drömmen tänkte jag, när det här slutar skriker jag så högt jag kan så att mamma och pappa hör mig så att jag inte dör.

ASSÅ, DET VAR SÅ JÄVLA LÄSKIGT. Det var så jävla verkligt, trodde jag skulle dö, på riktigt.
När jag vaknade, så tänkte jag skrika högt som fan, men då såg jag att jag inte låg på golvet utanför min dörr utan i min säng. Det går inte förklara hur sjukt det var.


<3


min the jam kärlek is back.


problem.

om jag vore man nog, skulle jag klippa chelsea cut, eller ,munkfrilla som jag säger, på dirren.
men eftersom jag inte är det, förblir jag skittråkig i håret. nu vill jag klippa kort lugg men om 1 vecka kommer jag ångra mig. men skitsamma. okej. good.


posarN.


old bilder.

  



  

   


















göteborg.

Är hemma från göteborg nu. Känns sådär. Eller rättare sagt, känns skit. Fast samtidigt bra. När jag blir stor ska jag köpa lägenhet där. Får sån jävla ångest. Så jävla töntigt egentligen, alla frågar varför vi(jag och linda) alltid åker till göteborg, haha vad fan ska man svara, nä alltså hatar stockholm ibland, måste komma bort från lite skit osv. Menmen, livet är allt bra knakigt ovh om ca 2 veckor åker vi dit igen. Förstör saker och är dumma i huvet. Jag och linda.


för ca 10 min sedan blev jag kär.


13.35


.

blir så trött på er ibland, mamma och pappa.
vissa saker ska ni inte komentera.

BITCHES.


.

kan lika gärna hoppa av skolan


.

hotar folk men att de ska få pålar i röven. och jag gillare. strakt.

Ska egentligen plugga nu. Har massa skit och göra.
Men istället peppar kag inför gbg även fast jag har panik, för har ej råd med busskort osv.

men det kommer bli najs. vädligt. najs.


.

ccw. kan ingen om bilar, osv. men vafan, fatta najs o va där. ska försöka dra dit i år.


.

sänk u sebbe!


.

jag tröttnar aldrig på:

 


HAHAH<3


what a smile can hide, it's wonderful, such a heavy heart, such a heavy

But we'll work harder, harder
Through these hard times
I'll work harder, harder

one for sorrow.
two for joy.
three for a girl.
four for a boy.
five for silver.
six for gold.
seven for a secret, never to be told


All you can keep inside
If you bury it deep
No-one can find a thing
No






Jag har då blivit helt såld på denna låt. Kite-my girl and i.

 


vad. jag tycker vi är fett snygga. hetast i stan, kanske sexigast, okej?

     

  

 






.

igår var jag hos amanda, hennes nya place i rågsved. hon fyllde 18, grattis amanda. det var asmysigt ovh najs där. fick lånda/köpa en 12 & 1 13 tunnel av sebbe, blev ASGLAD, men nu kan jag ej töja mer för jag har jättesmå öron, vilket inte är så kul. men i alla fall, när vi skulle dra från dom så var vi lost in the post(jag och emmy), så vi åkte till max och slagga där, SNÄLL SOM HAN ÄR. somna halv 10 men det är sp det ska va.



.

 
hittade 2 gamla jackor jag inte anfvänt på år och dar, den gröna går egentligen ner till knäna. inte så fint, på mig.


har målat mina skitfula dr.martens, men svart penna. asså. penna. tyckte jag var skitsmart.


.

amanda 18, adam, sara






















.

  1. göteborg på torsdag
  2. har jättefina vänner
  3. göteborg på torsdag
  4. är helt kär i kite.
  5. göteborg på torsdag,

det som är mörkt är sant

mår fruktansvärt illa, ångest hejsan.
& nu är det kite som gör mig lite glad.

veckans bästa.


ett nytt babyband. kite.

std

på torsdag åker jag till göteborg. jag kommer(ma o pa läs ej detta) inte ha råd med mat eller busskort. men det skiter jag i. måste dit.

.

Nu när jag säger att allt suger, så menar jag verkligen det.
Helvete vad allt är skit.

profe




jag har kul en fredagkväll






ibland skrämmer jag mig själv. vill gräva ner mig och spy på alla.
ha pengar och dra till göteborg.
kommer inte få några betyg häller.

fuck you

Hur gammal är du om fem år? 22

Vem tillbringade du minst två timmar med i går? ganska många, emmy cimpa moa lite random folk osv, party.

Hur lång är du? 161 typ -.-

Vem ringde du senast? Vet ej

Vem ringde dig senast? Vet ej

Hur löd det senaste sms:et du fick? orkar inte kolla mobilen men det var typ: a vet men orkar inte dra dit.
haha.

Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta

När såg du senast din mamma? 1 timme sedan

Vilken ögonfärg har du? greeeeeeeeeeeeeeeeeen

När vaknade du i dag? halv 2 typ

Vad gör du om 10 år? Har lägenhet i stockholm eller göteborg, han e sköldpadda eller en iller men med pojkvän...typ.

Vad skrämde dig om natten som barn? Att nån skulle dra i mina fötter, dra ner mig, eller att man känner att något tar på han haha. Det där let fel men du fattar.

Vad fick dig verkligen att skratta senast? Kommer inte ihåg, jo, förrigpr, jag läste fel på en sak.

Hur stor är din säng? Vet inte haha

Har du stationär eller bärbar dator? Båda

Är du social? Joda...ibland.

Vad dricker du till frukost? Vatten

Kan du spela poker? Ne

Är du en beroendemänniska? MJa


Vill du ha barn? Kanske

Kan du några andra språk än svenska? Engelska...haha.

Har du någonsin åkt ambulans? Nej

Vad behöver du köpa? Busskort

Vad spenderar du mest pengar på? Onödigt skit

Äger du dyrbara smycken? Nej

Vilket är ditt favoritprogram på tv? Mad tv, guds tre flcikor, paradise hotell.

Klädesplagg du senast köpte? Jeans och lösögonfransar

Vad ska du göra imorgon? Träffa linda. Sedan hitta röj.

Vad ska du göra idag? Inget

Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mit bord, lakan.

Flirtar du mycket? Jag vet inte, tror inte det haha.

Kan du byta olja på bilen? Nej

Vad borde du göra? Göra klart engelsam om non.

Vilken radiostation lyssnade du till senast? oj...hhaa, 107,5 tror jag.

Harry Fucking Potter.

Sökte på harry potter på spotify. Så just nu lyssnar jag på the them song eller vad man ska säga.
Och FAN vad jag ÄLSKAR harry potter. Så underbart. Bli varm i hela kroppen av att lyssna på låten och just nu känner jag för ett potter maraton.


<3

om du inte käper en lott, kommer en fruktansvärt ful fisk och bajsar i din trädgård. <3

fdfsffgsgsdh

skolan kan få mig att på riktigt dåligt, just nu vill jag gräva ner mig och spy.
fattar fan ingenting. har inte lagt till nån jävla skitsak på fc så kan inte få fram alla uppgifter.
älskar att jag komemr på betyg i allt. älskar också att jag hatar allt. fittnylle.

häng dig

Känner för att just nu hugga av mih huvet. Har saker i skolan, uppgifter alltså, som jag måste göra. Men min data är så fittigt seg och mitt rum ser ut som ett helvete så kommer fan inte få någon ro. Varför fan ska skolan finnas. Och varför skiter jag i skolan. Ibland. De saker jag har kvar att göra ät No, Svenska och en engela sak. No sakerna har jag gjort, MEN DE ÄR BORTA, FINNS INTE, VILL DÖ. Orkar inte. Jävla fittskithlevetskukollemongoskola.

Iställer för att ens försöka. Sitter jag och hatar allt, och ahr världens ångest.

Mr.JayEm.



ggbgbgbggbbgbskskskka

(förra)Veckans babes.

 
Anders Wendin & Why.



it's my own cheating heart that makes me cry


A snowflake fell (And it felt like a kiss)

 

         

yja,

Hej jag känner nu att, nu ska jag fan skaffa mig ett par dr.martens. Sanna, osv, jag ska köpa ett par begagnade, och för att jag andvänder skinn ibland nu(när jag köper dom), så betyder det inte att jag kommer börjar äta kött, andvända päls osv. Jag vet att jag kommer få höra "ska du inte börja andävnda päls nu, äta kött" blblabla. WHATFUCKINGEVER jag ska ha skorna.

Och nu har jag köpt den första och sista dyraste tröjan. Min underbara, fina, De Palma tröja. 900 kr, dog halft när jag gav bruden pengarna, men heh. Men aja, snart ska jag till vällingby för att sätta in pengar på någons konto, har löpt en kentsingel som jag egentligen inte vill ha. Och när jag endå är där kan jag passa på att handla saker jag behöver på hm...ehe.

the hallows

              

HA HA H A AH A AHA

Alla barnen stannade vid den röda ljuset förutom Kalle, han hade strumpbyxor.

Alla barnen syndes bra i den mörka grottan utom Elin, hon var doktor.


Två katter åkte luftballong då den ena sa till den andra:

- Titta! En kaka.

- Nej, det är ett bildäck.

- Hmm.. Nej jag vet att de är en kaka.

Efter en stund så sa åter igen den första katten till den andra:

- Varför tror du att det är en kaka?

- Din mamma är en hora...




mary jane



i take all the blame


bilder från jessica













 




Två underbara


The Honeydrips.


Men den bästa låten med han är: Trying something new.

Joel Alme.



Nostalgi. <3

<3

I'm glad that I found you
On that last summer's day

'Cause no one defeats you
You call out their names
And everyone wants you
To shine on their way

And you make me believe
That my life have been blessed
And show me the days
My life will protect

Lite fakta lixom.

Jag tror jag har börjat bli en florence-bög. Typ 3 år senare börjar jag digga bandet.

Lite fakta lixom.

Jag tror jag har börjat bli en florence-bög. Typ 3 år senare börjar jag digga bandet.

and i love this




010 eller 10?

Nu är det 2010. Igår var det nyår. Failaste ever, men jag överlevde.
Var i kungsängen. Var med folk jag gillade, så det var skitnajs.

Mina nårslöften är:
Plugga mer samt sköta skolan
Bli mer hälsosam
Tänka på vad jag gör
Vara mer öppen och visa saker.


RSS 2.0