MM

Äntligen halloween! Skall försöka klä ut mig som jag har gjort i mina tankar, kommer nog inte gå så bra men skall göra mitt bästa. Och för att tagga detta ska jag kolla på corpse bride samt nightmare before christmas osv, sen blire berns.XOXO YOLO HOE.
 

NICE

 Skoj att albumet 'wolf' sög och att den här låten är skitfet. 
 

Linda Pira

Hon är fan riktigt tung, gillar henne somfan.
http://www.svtplay.se/video/1507773/del-1-av-6

Jag finner en extrem lycka till denna låt:

 

Pik.

Det finns ju massa olika stilar nu för tin. Poppare, tumblrhipsters, rockbrudar osv, som bara är och lever i stilen. Det accepterar jag för musiken är lycka, kläderna är lycka och allt annat där till. Men ibland kan det gå överstyr och människan blir nästan besatt, man pratar om musiken och kläderna som om det vore något helt WOW, en religion eller något. Det blir för påläst, som om du föddes med POP eller PUNK i pannan och lånar böcker för att veta allt. 
 
Kan inte riktigt förklara mig men ungefär såhär: På dagarna gillar jag att lyssna på black metal. Ha på mig svarta kläder och målar mina läppar svarta, jag har på min pentagram för det har jag läst att dom i metalvärlden använder, satan lixom. Sen lyssnar jag på watain och darktrhone på grund av att jag har hört att det är dom man ska lyssna på. 
Och såhär känner jag då:
 
image image image 
 
 

Människor.

 
Kom in på en blogg där en dam skriver att hon är vegetarian. Men hon äter fisk och kan tänka sig att äta kött om det bjuds på middag hemma hos någon men hon skulle aldrig tillaga det själv! Började skratta när jag såg det, för att om man kan tänka sig att äta kött när någon bjuder eller att äta fisk, då är man inte vegetarian. Fisk är ett djur, samma sak med skaldjur. Dom är inte rymdvarelser som inte har känslor, familj eller något annat liknadne som alla andra djur har. Så ni som äter fisk, skaldjur eller kyckling: Kalla er inte för vegetarianer :) 
 

c

 

m4

 
 
 

Såg min pappa.

 
Förra veckan drömde jag att jag dog och träffade/såg min pappa. 
Jag var i ett varuhus med veronica och en väktare sa till mig att nu kommer vi dö, men du ska vara glad att du har valt kläder själv. När han sa det sprang jag och veronica bara men i allt springandes så brann hon upp, när jag såg det sa hon lungt och stilla att "jag älskar dig" samtidig som jag skrek samma sak och skrek förlåt hur många gånger som helst, men hon log och brann upp.
Jag brann upp samtidigt som henne och kom till ett ställe där jag hörde pianomusik, jag hade på mig en vit siden pyjamas och sanna stod brevid mig. Det var då jag förstor att jag var död. Innan jag rirkigt greppade allt så kände jag en känsla jag aldrig känt förr, det var en sån extrem lättnad och lycka jag kände, pianomusiken spelades och jag såg pelare och en ljus bro där det kom ut massa män, och så såg jag pappa. Han hade på sig vita kläder och gick på sitt sätt, så jag sprang fram till honom, jag skrek och var panikslagen men samtidigt så lycklig för att jag förstod att jag var på hans sida nu, och nu ska jag alltid få vara med honom. 
 
När jag sprang till honom så stod alla andra män/pappor på en rad, den bilden av pappa jag hade sett hade försvunnit och jag blev jätteförvirrad samt ledsen och gick längre fram och förbi alla andra och då såg jag han stå men en av våra hundar, eller han stod med någon hund men det var någon hund jag kände. Men när jag kom fram till pappa så hade han svarta kläder på sig, och i drömmen tänkte jag att "varför har han svarta kläder på sig?" En svart kavaj ungfär. Och jag täntke att "begravdes han med det här, gillar han dom här kläderna?" Efter att jag tänkt dom tankarna kollade jag upp på pappa och han hade stängda ögon. Han stod och blunda och jag vågade inte säga någon eller röra vid han, jag stod bara där och förstod inte riktigt vad det var som händer. Och då vaknade jag. 
 
När jag vaknade var jag i chocktillstånd, det var en av dom verkligaste drömmarna jag haft med pappa och jag började gråta direkt, fick panik för ville röra vid honom, säga hej eller bara se han i ögonen. Men jag antar att jag inte rirkigt var redo för det. Vad jag menar med det är att jag tror att man kan träffa någon man saknar som gått bort i drömmar. Personen som gått bort kan ta kontakt med en i drömmar och prata med en, krama en eller förmedla något. För den som inte tror på sådant tycker nu att jag är dum i huvudet men alla är vi olika. Och det var den dagen då jag var som ledsnat. Jag drömmer nästan alltid om pappa, men då är det att vi i familjen gör saker och att han bara är med, jag säger till han att han måste gå för att han är borta men han bara ler. Den här drömmen var annorlunda och jag hoppas att jag drömmer om dig igen pappa, att jag får prata och krama dig.

Pappa och Liam ♥

 
Grattis till Liam som föddes på min pappas födelsedag och nu fyller hela 16 år, känns konstigt att han blivit så stor nu för känns som att det var bara några månader sen som jag var 16 år. Och så vill jag säga grattis till min älskade pappa som skulle ha fyllt 46 år idag. 
 
Jag trodde att den här dagen skulle bli så att jag skulle vakna av ångest och vilje spy det första jag gjorde, men än så länge har det gått bra. Har kollat på gamla bilder på pappa och Liam men har inte känt någon slags obehag alls. Pappa kanske skänker oss ett stort lugn dagen till ära. Tack för att du har visat att du faktiskt finns runt omkring oss hela tiden och när vi behöver det, jag älskar dig och saknar dig mer och mer för varje dag som går. 
 
 

RSS 2.0