U GO GIRL.

 Något som stör mig så otroligt mycket är killar som seriöst HATAR tjejer som sjunger i band där musikgenren inte är pop, house eller något annat tråkigt. Lixom wtf, tjejer kan också och alla tjejer är inte små rosa flicor, när ska ni karlar förstå det. Visst jag ogillar tjejer som sjunger i 'rockband' där allt ka vaa så badass o typ jag är så jävla hardcore nu bara för att jag spelar i ett tufft band och har nitar på mig, och i låtarna så wailar dom och har sig. Det jag känner när jag hör en sådant låt är HÅLL KÄFTEN och så stänger jag av skiten. För att undvika sådana band men både killar och tjejer i, lyssna ej på radio kanalen Bandit. 
 
 
Och för att visa den bästa och dom bästa så måste jag länka Skunk Anansie, älskar skin.
 

Fuck Cancer.

 
Mina tanker går till en person som fick bort alldeles för tidigt, Rasmus.
Det är en person jag aldrig kände men alltid vetat vem det var på grund av att jag bodde i rissne. Att en person som är så otorligt ung ska drabbas av den vidrigaste sjukdomen av dom alla är så fel, för enligt mig är det en sjukdom som bara drabbar de gamla men så är det verkligen inte. Ibland kan man tänka att vissa människor kanske inte var menade till att vara kvar på jorden i en längre tid, att dom behövs mer någon annan stans för att hjälpa till, och att kroppen dör och själen lever vidare med er alla, men sånna tankar är svåra att få in då hela ens värld rasat. Den stora sorgen och tomhål den resterade av familjen har nu kommer aldrig fyllas igen, men hans själ kommer finnas vid er, och han kommer alltid finnas kvar levande i era hjärtan. 
 
Vila i frid, fuck cancer.
 

Mödrar.

 
Vet inte ens varför denna blogg finns kvar, skriver bara när jag är jävligt arg eller jävligt ledsen eller när jag vill lägga upp en eller två bra låtar. Men aja, ska klaga lite nu.
 
Jag känner att när man som mamma till ett barn komenterar något olämpligt på facebook/instagram/vad fan som helst att barnet ska säga till mamman som antagligen inte förstår bättre att "sluta komentera saker på mina vänners  facebook/instagram/vad fan som helst för att det är så jävla PINSAMT" Eller det är inte ens pinsamt för barnet utan det är otroligt pinsamt för personen själv. Jag tror ingen som är klar i huvudeet vill att sin förälder ska komentera typ 'snygg gubben' eller något annat crazy när man lägger upp en bild på knark eller något. 
 
Jag själv tycker det är jävligt akward för har den personen inget liv eller egna vänner eller är den personen i en sån kris att den måste komentera på sitt barns kompis facebook/instagram/ vad fan som helst? Shit, blir lika chockad varje gång.
 

RSS 2.0