Christian Falk.

 
Du gjorde mig glad när jag såg dig på söders gator då du alltid log och hälsade på folk. 
Och känner att jag måste lyssna på hans sommarprat men kommer bara sitta och storgråta, så när jag känner mig redo för att gråta ihjäl mig så ska jag lyssna. 

"– Till slut så vänder jag mig till dig, finaste William. Jag börjar närma mig, jag har bara några få men viktiga saker kvar att fixa. Men sedan kommer jag."
Christian till sin son William, så fint, och nu är dom äntligen med varandra.
Vila i frid. ♥
  

fintfintfint

 
Nu är jag här för sista gången
Runt mig sjunker gamla minnen ner
Som tavlor från min barndoms väggar

Nu är det bara längtan
Till det gamla kvar
Och frågorna vi tvingats lämna
Jag minns hur vi skrek på varann
Hur vi svek och rev i vad vi nådde
Jag var arg
Å ni förlät

Mina tårar som en sång om längtan
Jag är tacksam för allt ni gav

Jag är säker
På att ingen av oss vinner
Men båda kan
Om vi inte vill


PUSSY POWER

Älskar kvinnan.

1 år

Dagen som gjort så att jag inte fungerat som människa dom 2 senaste månaderna är här om 4 dagar, 16 juli. Jag vet inte hur jag ska reagera, om jag ska skrika, få ångest, spy eller bara gråta. Jag sitter oftast och gråter hysteriskt till att sen bara sitta och stirra in i väggen och inte tänka på någon alls. Jag är så jävla rädd för onsdagen, jag är så jävla rädd för att få samma känslor igen då jag bara satt och inte fattade någonting och itne förstod att hela mitt liv nu var försört. Jag kommer aldrig mer få se pappa igen och jag kommer aldrig mer bli densamma. Det gör så äckligt jävla ont i hela kroppen och jag vet itne vad jag ska göra för att fylla alla tomhål som aldrig försvinner. Jag vet inte hur jag ska vara och bete mig men jag vet bara att jag är så jävla rädd, jag är så rädd 16 juli.

Did

Var på vårdcentralen nyss och kan säga dig att jag känner mig som en riktig jävla kämpe då jag hatar läkarbesök och annat, får ångest, vill gråta och blir jättenervös. Ställde alltid in besök förr för det tog emot så mycket men nu jävlar, är bäst. Förtjänar nu ica sallad och lite alkohol på det i vitan.

Manshat.

Att man som kvinna ska gå runt och vara rädd om nätterna när man går ensam hem för att någon ska göra något mot en, säga någon kommentar som gör att man bara vill spy på plats eller hugga personen rakt i hjärtat är helt jävla vidrigt. Ska man verkligen behöva gå runt med kniv, pepparspray, nycklar i handen eller något annat som man kan försvara sig med för att man är så jävla rädd för att något ska hända? Ja tydligen är det så. Hur kan man som kille tro sig att han har den rättigheten att slänga ur sig en äcklig jävla kommentar som ens kropp eller hur man se ut, hur FAN kan man tro sig ha den rättigheten? Jag blir så JÄVLA äcklad, och så JÄVLA förbannat arg på killar som beter sig som riktiga svin och som tror att det är helt okej att säga något om tjejen som sitter brevid en på tåget eller går framför en på gatan. Jävla svin. Jag hoppas att jag en dag råkar ha något med mig i väskan som skadar er vidriga män för livet, för era kommentarer eller era våldtäkter är något som skadar en kvinna för livet. Hoppas ni dör en plågsam död. Och jag hoppas att du din vidriga man med en flaska råsaft, svart jacka med gråa ränder på armarna, fula ljusa jeans, fult ansikte med drake liknande skägg och antagligen bor i hagalund råkar ramla framför tåget samtidigt som du slänger ur din någon fresh kommentar om någon tjej framför dig.

atlantis

 

kukjobb

 
Börjar bli väldigt trött på att inte få något jävla jobb nu. Är det så att jag måste börja plugga igen för att hålla mig sysselsatt? Jävla idioti. Spyr på allt. 

kukjobb

 
Börjar bli väldigt trött på att inte få något jävla jobb nu. Är det så att jag måste börja plugga igen för att hålla mig sysselsatt? Jävla idioti. Spyr på allt. 

OUUOOOOFF tungt.

 

RSS 2.0