Yes.

 
 
 
 
 

Drömmen om Agent Provocateur.

 
 
    
 


  
 
 
  

MYES


  

Fear is all you know.

 
 Det är bara så fint. 
 

Timmen av lycka.

På en timme har jag hittat 3 underbara saker; Kent-Godhet, Full Patte och Gnuccis nya platta.
 
1. Blev extremt glad över kents låt dom släppte idag på grun av att det låter ändå lite som Kent och att inget är auto tunat och då kan jag verkligen lyssna på låten och faktiskt kunna lyssna på texten som jag älskar.

2. Full Patte är bäst, behöver verkligen inte säga något mer. 
 
3. Gnuccis nya platta är så jävla FET, en riktigt shejka äset platta eller HOPPA RUNT SOM EN IDOT OCH VARA LYCKLIG platta som jag bara älskar rakt igenom.
 

y

 

Brody Dalle.

 
JAG GRÅTER, JAG DÖR, JAG ORKAR INTE. Lyssnar jus nu på Brody Dalles album "Diploid Love" och svimmar för det låter så jävla bra. Och jag DÖR av tanken att hon kommer till Way Out West och att jag kommer få se henne. Måste åka dit och se henne. Kommer hata mig själv förevigt annars.
 
  
 

HARNESS

 
HARNESS DAY BAG
 
 

Ge mig tackar.

NYX "all i've ever wanted", ge mig pliz.

KÄRLEKEN

SNART, VERKLIGEN SNART, ska jag se lana del rey. Alltså GUD. 
Är verkligen så överlycklig över det.
  

Paris.

Vill åka till Paris nu, nu, nu! För igår kom jag på att det underbara märket Jones & Jones borde ha en affär i Paris, och det hade dom! Så när jag kommer hem från Paris kommer jag nog ha med mig världens finaste klänning.
Dom är så himla perfekta! Orkar ej.
 
    Jones and Jones Laura Rose Bud Dress  

Alltså GOS.

 

Vi ska aldrig dö.

 
Man ska aldrig någonsin ta någon för givet, man ska inte vara ovänner med sina käresta och man ska inte vara otrevlig mot dom man älskar. För man vet aldrig vad som händer nästa dag, eller vad som kommer att hända 1 timme efter man haft det där extremt onödiga bråket som händer alltför ofta. Det är inte alltid enkelt att visa dom man älskar kärlek, även fast man älskar dom så mycket så att man kan gå sönder, så kan man inte alltid hålla humöret uppe men om man bara stannar upp i nån minut och verkligen tänker efter är kanske det du precis sa till den personen extremt onödigt och då är det mycket skönare att lägga det åt sidan istället för att säga något dumt.
 
Min pappa försvann en tisdag, dagen innan på måndagen bråkade vi om en handduk som låg på golvet i badrummet som var ett standardbråk för oss. Det var inget jag ångrade eller hade ångest över, eller har ångest över nu, för det var så vi var. Vi tjaffsade alltid, men vi älskade varandra så innerligt mycket och det vi bråkade om för 1 min sen var borta i våra huvudet på 10 min. Min pappas pappa, alltså min farfar, försvann också från sina älskade helt utan förvarning och är nu med pappa någon annanstans och har det fint. Så man ska aldrig ta någon för givet. Verkligen aldrig. För någon kan dras bort från en dagen därpå. Och man ska visa sina djur kärlek, för dom kan likasom människor bara försvinna utan förvarning och lämna ett stort hål i hjärtat. Och när något sånt har hänt blir man någon annan, man börjar tänka annorlunda och beter sig inte som förr.
 
Så jag vill säga att;
 
Jag älskar er, mina vänner för utan er skulle jag inte klara av vardagen eller känna någon slags glädje. För utan er skulle jag heller inte ha träffat mina alldeles för underbara pojkvän Andreas på nytt och som har fått mig att orka överleva vissa dagar då jag bara velat försvinna, såhär kär och lycklig har jag inte varit på år. Utan er, min andreas och mina vänner skulle jag vara halv.
Men utan min släkt och familjens vänner, som jag dock ser som min släkt, skulle vi, jag mamma och Liam inte riktigt fungerat som människor tror jag. För det stödet vi fått efter pappas bortgång har varit så enormt och jag kommer förevigt vara evigt tacksam till er. Och så min förebild och älskade mamma Ulrika, som är den bästa mamman jag någsin kunnat önska mig, så stark, modig och bra som hon är vill jag också bli någon dag.
 
Ni är det finaste jag vet.
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En av världens bästa filmer, älskar den så himla mycket.

 
 
 

NAILZ

Skaffade mig lösnaglar igår och tänkte WOW va långa dom är! Men nu så känner jag att dom inte är långa alls osv, vill ha aslånga spetsiga skitfeta naglar. Så måste nog skaffa det så snart som möjligt. Kommer bli trevligt.
 

3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unif

 
Det här var det fulaste och snyggaste jag sett på länge. Älskar skosnörerna osv för det ser ut som boxningsskor men platån är alldeles för hög. Och dom kostar 2000 spänn.

Gud va jag älskar dig.

 

ls

 

Assalamu Alaikum

 

Angerfist.

 
 Imorn blir det att partaja och se Angerfist, och kanske klä mig lite som en gabber. Bara för att jag verkligen älskar gabbers och det är en hardcore jag ska gå och lyssna på. Kommer bli fett. 
 
 
 
 

me

 
 
 

All strid om himlen är en strid om glädje.


Hur rätt att önska livet efter detta.
Det är att visa glädje vid att leva
och lust att till dess skönhet återvända,
och inte bara dö som strandens slända

Kleerup/Helen Sjöholm – All strid om himlen

Jag ler mot mig själv men jag känner för att gråta.

 
Punktera min tro och släck mitt hat
all min längtan, allt jag har
ge mig din hand eller ett ankare
bara något som sätter stopp

Punktera min tro och släck mitt hat
allt jag burit, allt jag spar
ge mig din hand eller ett ankare
tar mig till samma botten ändå

Stå helt still
upprätt, livrädd som jag
slumpen kanske för mig ända dit
Men som allt annat brann kvällen ner till glöd
och jag såg sprickor i himlavalvet och gav mig iväg
Lämnade kvar minnet av hur du tog min hand
innan bomberna föll innan hoppet kom till sömns
Gav mig ett löfte om något högre, någon annanstans
"Om hur lång tid, i vilken famn, i vilket liv?!"
Jag tittade upp och jag såg flygplanen, eller var det svalor?
jag är tyst, här upphör spåren, boken stängs

Du sa: Allt har ett slut
Mitt börjar här och nu.



Guzzar.

 
En sak som alla tjejer egentligen borde veta är att; Ragga/vara patetisk/flörta inte med en snubbe som har brud. 
För att det är verkligen pinsamt. Det finns noramal tjejer sen finns det bitches som inte fattar hur man ska bete sig, och det är dom som äcklar mig vädligt mycket. 
 
Mvh Mikaela Vestman.
 

RSS 2.0