DYT


Hej annica. Det är jag, fisken.

Jag kan tala, visst är det märkligt.
HAHA asså va.


Vi skriker på varandra.


Vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer.

999. Det gör kryper i benen och gör typ ont i kroppen för den är så fin, kent är tillbaka. Riktiga kent. 14åringen i mig kommer och hälsar på, hon som sitter och 'herregud, dör, gråter och vet ej vad jag ska ta vägen', älskade fina jävla kent. Så vackert, så bra, så fint.


HEehE

Kul med minnesluckor osv, typ 5 timmars. Sorry om jag var derp eller något, lever nämligen ett glamoröst fjortisliv♥
Jag och fanny är i alla fall awesome. Fuck aina.

HORA

Det är så kul att se ut som en organgesminkat finntroll♥

Baby allt såg hopplöst ut / men nu i dig ser jag vägen bort och ut

två katter i skydd ifrån regnet nånstans
och aldrig har kärlek drabbat mig så
och jag vet
jag är hopplöst svår ibland

Slajdarn.


999 / Jag är inte rädd för mörkret.


Sipan är en jävla idiot.

Bra somfan att han drog från bb. Jävla pantade horunge, snacka om att inte kunna bete sig normalt. Han tror han äger hela huset och han beter sig som en liten minigangster som ingen, absolut ingen är rädd för men som han tror att alla är. Jag blir så jävla förbannad på den dära jävla saken, man tar fan inte in en såndär kille som inte kan bete sig som en människa i ett hus med några stycken i. Och hur fan kan han hoppa på amandus om hans läggning osv? Han tror att han är rätt och att han säger bra saker men det som kommer ut ur hans jävla mun är bara ren skit. "Sluta fucking gråt", är det fel att gråta eller ditt jävla fula svin. Hoppas något hemskt händer honom. Ett öde värre än döden.

PÅOLEIN

Det är så mysigt med crackögon, snornäsans mamma och att känna sig som ett tjackluder. Men det är iaf vår.

FEst i en val

Värkar ju inte bli hultsfred osv så ska åka till peace and love. Det är nästan spikat. VARFÖR FAN? Säger efter varje år att jag ALDRIG mer ska sätta min fot på festivalen eller ens prata om borlängge. Men åker dit varje år iaf. Aja whatever, det kommer awesome band osv så blir fett. Simple plan bror, ska stå och skrika till perfect för gamla tiders skull. Sen skall jag dansa ensam till billy idol och skrika med i låtarna till rise against. FUCKING AWESOME. Synd att jag hatar borlänge som ett svin bara.

Social distortion♥

Fick hjärtattack och svimmade när jag såg att social d kommer till stockholm i augusti. OMG ÄNTLIGEN, KOMMER DÖ OSV. Ville skjuta mig själv när jag missade de på peace and love. Men det finns ett litet problem, vem fan ska jag gå med? Får ragga upp nån random o ba ah tja, bra du går med mig. Ska se fina mike ness♥

ASLOL


Om detta är sant så dör jag nog på riktigt.

Jag ska se jimmy cliff, herregud.

ccdc


Är bara bitter.

Att gina tricot har courtney love på ett linne gör mig ledsen och depriermad. För nu kommer små barn gå runt med henne på kroppen utan att ens veta vem den älskade kvinnan är, DET ÄR BARA SORGLIGT. Rip världen.

Detta säger jag för att jag bryr mig om er, just dig, fina människa.

Se inte walking dead season 2. Kan nog vara det sämsta jag sett, såg några avsnitt och typ HERREGUD JÄVLA IDIOTSERIE. Blir arg i hela kroppen bara jag tänker på det. Första var AWESOME, dog och avled av kärlek och lycka. Denna säsong var SÄMST.
Prat, prat, mer prat och idiotiska barn. Tack för mig.

Så fint.


Rund och blek.

Ska upp klockan 04.00 imorgon för att åka till tyresö med min fina vän sanna. Inventera osv. Sen SOVA.

Världens finaste missekatt♥


På ett fåtal sekunder försvinner alla bekymmer långt, långt bort.


svarta linjer som håller oss två kvar


Kärleksoffer.

[musik som är för awesome för att vara sant, typ]

head and shoulders tycker jag


KOF

  


kisse

Det är en jävla låt jag försöker hitta som jag hörde på slakthuset i onsdags, tror det var ismen som gjort skiten. Den var asgay, lugn och bra. SKITstörande.

Vem vill köpa mig en siestaticket och köra mig till hässleholm.

Nofx kom upp på spotify och jag typ, OMG SKULLE VARA KUL O SE. För andra gången dåra hehehe.
Skejtpunka sig till nofx, gråta till iamx, skrika till vånna inget, hoppas att kendrick kör adhd och shejka base till tyga.


Behöver cola och hela jag är sne.


From T with love.

   

    


Slakta huset.


BIG BRODER

Tyckte sipan värkade skön osv i början men nu beter han sig som ett barn med för mycket ballhet som går i årkurs 7. Han värkar också tro att han är extremt rolig men han har mer extrema beteendestörningar, eller något fel i hjärnan. Killen som bor på blåa, hänger i tuben och tuggar på stationen, går coolt och är allmänt ball. Marcello är också ganska cool faktiskt, lite för cool. Förstår egentligen inte grejen men nån av dom där inne, världens sämsta big brother säsong genom tiderna.

Varför jag alltid håller för näsan? För att jag är så fruktansvärt ful.

Skulle köpa en fin tröja på weekday men den var ej till salu.

Vi hinner bli något stort än

växa några meter innan sommaren blivit oktober

Dagens loli.


Mcr.

Vet är verkligen avacker. Älskar alla reaktioner osv man får när man har på sig denna tröja.
Itz very funny.


Ditt hjärta är en snårig skog där mörkret faller innan kväll.

Hora på kropp & liv.


7WH i hipsterskogen.


Vi är emot varandra, vi är rappare.

Sitter här i mitt äckiga rum och försöker bli redo för att vandalisera. Det går åt helvete.
Allt suger.

"Har ett förhållande men det är komplicerat"

Jaha ok vad kul. Då vet vi.
Hemskt ledsen men vem fan bryr sig, och vem går in o gör så? 'Nej nu är det komplicerat i vårat lilla förhållande här så nu måste jag fixa det direkt på facebook för att få lite sympati eller något annat småfint' Mitt hat för människor växer sig bara större och större.

Inte ok.

Har drömt konstigt hela natten, har varit i andra världar där jag dödat och hjälpt folk osv, allt var som i en film. Men innan jag vaknade så drömde jag att vi var påväg till en strand i småland för att hämnas på några och när vi var framme på stranden så går vi alla på dom o blablabla, en person dör och en hund dog så jag springer till hunden och ser att det är tiger som valp, tar upp han gråter ihjäl mig, ville inte släppa han så satt bara grät så jävla mycket. Och när jag vaknade så grät jag och hade så jävla ont o hjärtat. ALLT VAR SÅ VERKLIGT FICK PANIK. Grinade base och kramade nog sönder tiger nyss. Älskade tjockishundfan♥

DOLLZ.

När jag får mina pengar ska jag köpa my little ponny hästar, fina hello kitty saker och disneydockor. För jag dör sönder av alla fina grejer det finns osv.

Way out west.


Älskade facebookfolket.

"Se den här videon den är hemskt fin. Kom igen nu alla, förmedla detta! Sprid denna videon, DELA DEN PÅ FACEBOOK, vi måste göra något." Efter att ha sett en video på youtube så började alla helt plötsligt bry sig och tro att dom ska bli världens kämpar nu. Välkommen till verkligheten eller vadå hur trodde ni att det var? Har ni inte sett barnsoldater eller tjejer som blir sexuellt utnyttjade förr eller? Eller i alla fall hört talas om det? Tror ni att dom frivilligt dödar sitt eget folk, sina nära o kära, säljer sina kroppar och blir våldtagna eller? Fan tänk till lite. Visst det är väl bra att nånting görs, men blir irreterad och kanske till och med arg på folket som tror att det här är något som har kommit nu, att det aldrig funnits förr och att 'nu jävlar skall jag bry mig men om några veckor eller dagar så har jag glömt bort vem denna man var och vad det var jag skulle bekämpa!' För det är så det är, eller brukar vara när nånting sånt här händer. Alla bryr sig ett litet tag men sen är allt som bortblåst. Och jag kan säga att jag inte "kanske till och med blir arg", utan jag blir väldigt jävligt arg. Kommer nog slå sönder dataskärmen om jag ser nån till som har delat den där jävla konny videon. Att tro på något sånt är också sjukt.

Mikael persbrandt.

Dör, avlider, dregglar, så jävla 6 osv.

TUMBLR

Det jag gör om nätterna är att kolla på roliga gif bilder och klippa mitt slitna hår. Är skitkul.
Firar detta inlägget med denna kalasglada kvinna.

Bandsläppet.


Men åh♥


Jag hatar:

När man gör tusen utrops eller frågeteckan, tex: hej!!! hur mår du???
Har människor inte lärt sig någoting eller. Idioter.

S.P


Luderbarn.

Kommer säkert inte hinna köpa biljett till emmaboda innan dom tar slut och hultsfred kommer säkert inte boka feta band.

Rihanna till p&l och the vaccines till hultsfred.

imageimageimageimageimageimage

Vet du varför kaffekoppen köpte en skog? Han ville bli tall-rik.

HAHAHHAUYSGY8WEGFHERQ0´GJ0GTJH+G8

Hon tappar helt enkelt balansen.


Mer gay blir det nog inte.

HAHA. Det var somfan.

men YES.

LYCKAN LIXOM. Mindre kul att man inte känner någon som lyssnar på sådanhär musik, men kommer nog gå bra att hitta någon att gå med. FÅR VÄL TVINGA MED SANNA SOM VANLIGT. Asså, gatans lag. Cpgrymt.

:)

Såg att vi hade klorin hemma, så nu blir det att förstöra jeans och tröjor med klorin! Kommer bli lika fult som alltid.

True story bro.


dating

Forget And Conclude

missen

Many of you (i.e., three) have sent me this video ever since it ~*WeNt ViRaL*~ a few days ago. To all of you (yes, all three of you) who were wondering, yes, I have seen it (and yes, I maybe wish I had thought of it first). Glad y’all are thinking of me, anyhow. : ) Thanks & much <3 P.S.- Thanks for all the lovely birthday messages! k, back to cat .gifs.

Playaheadtider ftw.


SKINS, PUNX AND DRUNX

Tycker rassle punkrock och punk illegal kan återupplivas. SVERIGE BEHÖVER SÅDANNA FESTIVALER, KAN FOLKET FÖRSTÅ DET ELLER. Punk illegal kanske inte har lagt ner, men det värkar inte hända så mycket där iaf.
Lixom jesusmaria, kolla banden, går ju sönder i själen.

Needz.

Vill köpa 5656 miljoner mörka läppstigt, ögonskuggor, pennor och nagellack.
SKULLE VA KUL ATT ÄGA DET.

Jora.


Dog is dead.


Dag.

När man är liten är man så levande att det krävs strypsex senare i livet.

PT.2


Bästa oldtajms spotify.

Allram Eest – Kärlek Via Satellit

Skarrigt.

Jag vill ha sommar och sitta o dricka öl i nån jävla park med massa skarriga människor osv.
Och åka på festival och dricka ännu mer öl med skarriga människor, lyssna på cpbra musik och vara skitäcklig.

Alltså, dör.


Ricky ♥


Om 45 år kan jag äntligen(644 år senare) köpa dessa skor.


Trängas bland tacomänniskor.

Det värsta med hellströms är att det blir överfullt på 34 sekunder på fredagar, men ska dit i alla fall.

Lillaegosittstill.

Vill att de ska bli sommar så jag kan pimpa sönder min jeansväst(skitfult ord btw) osv. Var också taggad på att dra ut ikväll men sen ba nej, måste spara mina pengar så jag kan ha kul imorn. SMART TÄNKANDE MIKAELA, SMART.

Jag älskar fåglar, speciellt duvor.




HEARTLESS, SATAN, HELVETET.

Kommer aldrig förstå folk som kollar på program där kvinnor föder barn. Hur kan man tycka förlossningar är fint? Kommer aldrig nånsin förstå det fina med något så skarrigt. "När du själv får barn kommer du förstå" MM ELLER AH, NEJ.

RSS 2.0