Pussy riot, pussy riot! Ah jag skriver för en fitta.

 
Alltså åh den kvinnan! Tycker hon är bara så jävla cool. Känner mig som ett barn då jag såg att hon hade en vit skinnjacka och håliga jeans så ville jag också ha det för hon rockar det så bra. Och den här låter var så fet, älskar att hon sjunger på arabiska osv. Eller jag tror det är arabiska iaf. Hon är bäst, så enkelt är det. 
 

USCH så fin hon är!

 
The Comet | via Tumblr
 
 

LYCKAN

 
Alltså LYCKAN när jag såg att det finns helt nya avsnitt av Archer, säsong 5!
Känns helt underbart, så när jag såg det började jag nästan gråta. I love u Sterling Archer.
 
 
 
 
 
 
 

kgb

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

alltså GIRLS, GIRLS GIRLS!

 
SÅ JÄVLA FETT. Och alltså skånska+rapp är så otroligt jävla bra, älskare!
 

So blue, so broken.

 
 

8

 
 
 

Håkan Hellström.

Det är så mycket sommar över den människan, lyssnar på han nu för första gången på flera månader och känner en extrem jävla lycka. Är väldigt glad över att jag såg han förra sommaren i göteborg med Linda för kommer inte kunna se han nu i sommar, menmen. Det var i alla fall det finaste ever, stod vid gallret och ville spy av nervösitet, mina ben skakade och jag kunde faktiskt nästan inte stå upp men det gick bra i alla fall. Tänka sig att en människa som man inte ens känner, men har varit så dödskär i så himla länge, kan få en att vilja gråta sönder sitt liv bara man ser personen. Förevigt Håkan Hellström.
 
 
 

Bråvalla.

 
 Är så otroligt lycklig, för att jag ska få se lana del rey! Älskade människa, kommer gråta ihjäl. Samma dag, den 26 juni så spelar bring me the horizon och dropkick murphys! Asfett, längtar ihjäl mig. 


AW

 
 
 
 
 
 

Mitt hjärta.

 
 
 

Fan så längesen!

 

Silvana Imam.

Bästa broder Silvana Imam, så jävla awesome! 
 

Andreas jacka o min halva tand.

 
 
 
 

Abandoned World

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0