tja

HAHA asså basshunter, jävla mes<3 och rodney har ju nästan så överdrivet sexigt face samt attityd.


Kommentarer
Postat av: Jag är "anonym"

Det ironiska är att Rodney är en sådan kille man tyckte var cool i yngre ålder. Han spelar ju bara. Han försöker vara manipulativ och smart men han är korkad, vilket gör honom till ett halvtaskigt försök. Inspirerad av Charlie Sheen och Ozzy Osbourne. Han spelar och han gör det dåligt. Han hailar och är ett manschauvinistiskt svin. Han har inga åsiket och dem han har är baserade på absolut ingenting. Hade han varit en tjej och mindre snygg hade du inte diggat henne för ett öre. Bara sagt att han var störande. Var inte så lättlurad. Och nej, det är inte sexigt att vara korkad.

2011-04-13 @ 17:38:40
Postat av: Jag är "wroclai"

Han är ju ett geni? Ett av sveriges få, svårt att hata en så smart kille som han.

2011-04-13 @ 18:05:08
URL: http://wroclai.blogg.se/
Postat av: Anonym

Geni? Haha. Han är inget geni. Kanske om man är lättköpt? Hans sätt och hans betyg säger emot honom. Har aldrig brytt mig om betyg men han har ju ingenting att gå för. "Han är cool och manipulerar sig till att vinna BB". Haha nej. Lyssna ordentligt så hör du att han är korkad. Han vill bara bråka och jag lovar dig om han har åstakommit någonting inom 2 år och fortfarande är känd vinner du. Men jag lovar så är det inte.

2011-04-14 @ 13:39:47
Postat av: Jag är "wroclai"

Men vännen herregud. Att du tar det så brutalt seriöst att jag säger att han är snygg osv är ju bara sjukt roligt. Du förstår väl också att jag driver med dig när jag säger att han är ett geni? Antagligen inte. Vem fan bryr sig om hans betyg? Betygen har ingenting att göra med hur han är, eller hur? Och man kan ha nånting att gå för även fast man har kassa betyg eller inga betyg alls, men det kanske inte du förstår eller tror och det är väldigt synd då.

"Han är cool och manipulerar sig till att vinna BB" Om du tror att jag tror/tycker att han manipulerar folk tror du helt fel, han är inte manipulativ utan skön as fuck. Varför snackar du om att "om han har åstakommit någonting inom 2 år och fortfarande är känd vinner du", wtf? Blir han värd mer om han är känd om 2 år eller? Blir han mer klok och mindre korkad då eller? Ta inte allt så mördarseriöst. Han är en vanlig människa som är med i big brother, han irreterar folk och är jävligt rolig. Mer roddan åt folket.

2011-04-14 @ 15:31:21
URL: http://wroclai.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du sa att han var ett geni och jag sa emot för jag tycker man är korkad om man anser det. Jag påpekade just att betygen inte spelade någon roll, utan att jag la till. Jag tar det inte mördar seriöst. Jag bara mot argumenterar åsikter om man tycker att den mannen är ett geni. Men om du tycker han är snygg och skön så har du all rätt att tycka det. Ett geni, då börjar man bli orolig.

2011-04-14 @ 21:40:32
Postat av: m

Varför är du anonym och inte står för det du säger? Han är ett geni, bästa människan, finaste killen, smart som fan, riktig hjälte, allt du kan tänka dig.

2011-04-15 @ 12:26:33
URL: http://wroclai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0