Gärningsmannen hyllas & offret flyr.


Kollade nyss på Uppdrag Granskning där det handlade om Linnea som har blivit våldtagen på skoltoan. Ingen trodde på henne och det spreds ryckten om henne och killen som våldtog henne. De sa att hon ljög, att hon berättade olika historier till alla, att hon var en jävla fitta som ska dö, osv.

Några kvinnor blev interjuvade i programet(via telefon), och undrade varför de är medlem i en facebook grupp riktad mot linnea. De sa att hon ljög, hon ljuger och ljuger.  Jag förstår inte hur vuxna människor kan säga att en 14 årig flicka ljuger om hon har blivit våldtagen. När jag hörde vad de 51 åriga tanterna sa blev jag riktigt förbannad. Hur fan kan man säga så? Fyfan vilka äckliga människor. De vet ingenting om vad som har hänt och de har fan inge rätt att säga att Linnea ljuger. Några killar blev också interjuvade, de sa också att hon ljög. Det berättade om vad som har hänt och alla hennes historier. Det är så pinsamt. För killarna hade inte hört Linnea berätta vad som hade hänt. Utan de har hört från andra, bekanta, vänner, som hör en sak och säger en annan. Tanterna hade hört vad som hönt genom bakanta bakantas. Lixom, W T F.

Killen, "oskar", som våldtog Linnea, fick väldigt mycket stöd från Facebook och Bilddagboken. Människor säger att Linnea är en fitta och att hon ska våldtas på riktigt, att hon ska brännas på bål, och massa annat jävla skit. Herrejävlar vad arg jag blir. Killen har själv erkänt vad som har hänt. Men de tröga människor vägrar inse att han faktiskt har våldtaget, tvingad Linnea till oralsex. På deras skolavslutning så applåderar klassen när han kommer upp på scenen och ger blommor till idioterna. Samma dag våldtar han han hans kompis Jennier.
Men alla i den där jävla hålen vägrar inse att han faktiskt är en våldtäktsman.

Linnea flyttar 50 mil från sitt hem, där hon hatas och hotas, och äcklet stannar kvar och hyllas.


Allt jävla stöd till er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0