vacker och lycklig

 
 
 

Ultraviolence.

 
Tycker verkligen inte att "ultraviolence" var bra, ritkigt tråkigt.
 

Jag vill skydda dom jag älskar.

 
 Tänk va fint det skulle vara om det fanns en knap för livet. En stänga, pausa och sätta på knapp. 
För att pausa livet för några dagar, för att orka andas och inte dränkas i sorg eller ångest. Eller för att pausa något man precis är påväg att säga men som i efterhand var så jävla ondöigt, eller det skulle man lika gärna kunna stänga av. Få det att försvinna. Fast jag skulle nog mest vilja ha en paus knapp, för att just pausa livet. Pausa en känsla. För ibland blir allt bara för mycket. Alla känslor man känner svämmar över än och tar över som ett jävla as och man kan verkligen inte stoppa dom, inte ens försöka att få bort dom. För dom är för starka och man har för länge raderat bort dom eller lagt dom åt sidan. Sånt är aldrig bra.
 
Jag är en jävel på att få allt 100 gånger värre än vad det är, jag är bäst på att tycka synd om mig själv och jag ännu bättre på att hata. Jag är åter igen 14 år och ligger och skakar av ångest. 
 
 
 

Midsommarnattsdröm.

 
Älskar faktiskt midsommar. Det är glatt, fint, och man får ha blommor i håret.
 
 
 

Längtan i mig skar.

 
 
 

Vampy

 
 

Hat.

 
Jag kan inte låta bli att blir förbannat jävla asarg när ett barn på facebook säger att han är anitfeminis och inte har någon bra argument till det. Jag är så JÄVLA trött på denna feta okunskap och det vidriga snack som man får höra om feminismen idag. Snälla människor, det är inte coolt att hata feminism, det är bara enligt mig så otroligt fel. 
 
Om man inte vill att feminismen ska existera så tycker jag att du som person tycker det är acceptabelt att kvinnor ses som sexobejkt och att kvinnor som är högt uppsatta jämn granskas på ett sett som män aldrig blir, du tycker det är acceptabelt att våldta, det är acceptablet att kvinnor/flickor i andra länder dödas på grund hur dom lever sitt privatliv, du tycker det är okej att en kvinna ses som en hora om hon legat med 50 pers, och för att en kvinna ibland kan ses som en ägodel som man ska visa upp. Osv. Finns 100 anledningar till, men det här är bara så enkelt, det där vara några anledningar enligt mig till varför feminismen behövs.
 
Varför måste man visa för en antifeminist att sexismen finns. 
Och varför hatar man egentligen feminism?
 
 
 
 

RSS 2.0