I love tradera osv.

Lyckan som jag kände när jag hitta en the adicts pin var SÅHÄR stor.
 

Kär.

 
 

så jävla svensk

 
Mår dåligt av folks okunnighet om skinheads. Dom är itne nazister. Dom skinsheadsen som är nazister tycker jag inte ska kalla sig för nazister för då har dom en stil som är inspererad från jamaica o shit. GOD PLIZSLUTA NU. 
 

Babydoll.

 
       
 
 

-

 
Gillar inte när man drömmer och när man vaknar så är man kvar i känslan som var i drömmen, jag drömde inte något hemskt eller så utan en vän spelade men inga var där och stämningen var så jävla tung och jobbig. Och saker hände hela tiden. Så nu sitter jag här med samma tunga känsla i kroppen som jag hade i drömmen, 
 
xoxo

lugnet

 
 
 

EN HELT NY VÄRLD

 
En helt ny värld har öppanst för mig: Ebay. Kan nu köpa allt jag vealt ha men aldrig kunnat köpa. En smashing pumpkins tröja, en a perceft circle tröja och death in june shit. Fasen va gött detta skall bli. Har ej köpt men skall inom en snart framtid!

XOXO

Redigerad och smal.

 

Lämna lamporna på.

Det har varit 3 dagar av ångest för mig. Allt har kännst så tungt och jobbigt, har inte tänkt utan bara gjort det jag ska. Det är som om min kropp stängst av, hjärnan med. Har heller inte orkar tänka för tårarna har tryckt under ögonlocken så varenda liten jobbig tanke som försökt tränga sig igenom har jag dirket tänkt bort. Jag känner mig som en jävla zombie.

-

 
Stäng ute verkligheten
Älskling slut ögonen
Hör du melodierna i natthimlen
Det kommer ta en evighet
Vi sluter ögonen
och lyssnar på en psalm som bor i hjärtslagen
Vad som helst utom verkligheten

 

ebban

 
Har för första gången köpt något på Ebay. En tröja med det älskade bandet Batmobile. Känner att jag kommer bli ledsen om det failar, om jag gjort fel elelr om denne tar pengarna o ba FUCK YOU. Bryr inte inte så om pengarna utan mer om tröjan som jag trånat efter i 56 år. Men om allt går som det skall ska jag köpa mortifera och lifelover patches ♥ Stay metal.
  

i mitt huvud

 

RSS 2.0